0760-22 88 30 

Om Collega

Collega är ett omsorgsföretag som erbjuder flera olika tjänster inom socialt arbete. Ledorden är engagemang, delaktighet och förtroende. Vi är övertygade om att engagemang och delaktighet tillsammans med rätt kompetens hos våra medarbetare är vägen till omsorg av hög kvalitet. Varje enskild individ ska vara nöjd med vår omsorg. Och varje enskild medarbetare ska vara väl förtrogen med våra arbetssätt. På så sätt skapar vi förtroende. Och på så sätt gör vi skillnad för individen. Vi ska vara en inkluderande verksamhet i framkant och kunna erbjuda omsorg av hög kvalitet.

Vår värdegrund

Hos oss har alla människor lika värde och vår gemenskaps kännetecken är ömsesidig respekt. Alla som möter vår verksamhet ska känna att de har samma möjligheter, rättigheter och skyldigheter. Verksamheten utformas så att dina förmågor och önskemål tas tillvara. Hos Collega har du rätt till inflytande, integritet och delaktighet och insatsen utförs alltid i samråd med dig.

Våra lokaler

Lokalerna finns på adressen Drakenbergsgatan 49 och 59 på Södermalm i Stockholm. Fastigheten ligger mellan Tantolunden och Hornstulls butiker, restauranger och tunnelbana. Området runt lokalen har goda friskvårdsmöjligheter med promenadstråk längs Hornstulls strand och utomhusgym.

Den dagliga verksamheten finns på bottenplan och är tillgänglig via hiss samt genom ingång vid markplan. Lokalerna är nyrenoverade och i gott skick.

Drakenbergsgatan 49,  
117 41 Stockholm
Se på karta 

0760-22 88 30 

info@collega.se

Vardagar 08 - 17